Werkschoenen voor brede voeten

WerkschoenenWerkschoenen staan bekend als grote lompe schoenen voor je veiligheid. Hoewel de veiligheidsschoenen er soms groot uitzien, vindt niet iedereen ze lekker zitten. Iedereen heeft een andere voeten en met name mensen met brede voeten hebben moeite met een geschikte werkschoen vinden. Gelukkig heeft WerkschoenenWinkel.NL speciaal werkschoenen voor mensen met brede voeten.

Werkschoenen met een brede pasvorm

Er zijn verschillende gradaties van breedte in veiligheidsschoenen. Zo zijn er werkschoenen met een brede pasvorm, maar ook werkschoenen met een echte breedtemaat. Norisk, Bware en Emma zijn merken die werkschoenen produceren die breder zitten dan normaal. Ook bepaalde modellen werkschoenen zitten breder dan normaal, zoals instappers.

Instappers werkschoenen

Instappers zijn ook ideaal voor als je brede voeten hebt. Het voordeel van instappers is dat ze een elastische bovenzijde hebben die zich rond je voet sluit, dit houdt in dat de stof wat minder samentrekt op het moment dat je voet wat breder of je wreef wat hoger is. Een ander voordeel van instappers zijn dat ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

Werkschoenen met een grote breedtemaat

Naast werkschoenen die breder zijn dan normaal, zijn er ook schoenen met een grotere breedtemaat. Werkschoenen met een grote breedtemaat, hebben altijd de breedte die bij de volgende maat hoort. Bestel je bijvoorbeeld maat 40, dan heeft de schoen de breedte die bij maat 41 hoort.

Laag model werkschoenen voor brede voeten

Naast twee instappers met een grote breedtemaat is er ook een laag model werkschoen speciaal voor brede voeten., namelijk de Emma Leo. Het voordeel van een laag model is, is dat het ideaal is voor gehurkt werk. Daarnaast is de Emma Leo een veiligheidsschoen die geschikt is voor managers, vanwege het nette uiterlijk van de schoen.

Hoog model werkschoen voor brede voeten

Er zijn 5 veiligheidsschoenen met een hoog model die een grotere breedtemaat hebben. Zoek je een brede schoen met een composiete neus dan is de No Risk Blackrock geschikt, deze schoen weegt ook lichter dan veiligheidsschoenen met een stalen neus. Zoek je een waterdichte, brede schoen dan is Albatros waterdichte schoen iets voor je.