Leidingen

Leidingen vormen een essentieel onderdeel binnen uw woning of bedrijfspand. U moet er immers niet aan denken, dat u geen elektriciteit meer zou hebben, geen water voor het douchen of bijvoorbeeld geen gas voor het koken van uw maaltijden. Om problemen met de leidingen te voorkomen of snel te verhelpen, is het inschakelen van een ervaren bouwbedrijf uit uw omgeving vaak de juiste keuze. U kunt vanzelfsprekend ook besluiten zelf de leidingen te leggen bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning, maar hiervoor is een behoorlijke kennis benodigd. Een fout in het leggen van leidingen zorgt er niet alleen voor dat u geen elektriciteit, water of gas heeft, maar ook dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Voorbeelden hiervan zijn zaken als kortsluiting, een gaslek onder uw woning, enzovoorts. Gelukkig heeft u in Dongemond Totaalbouw een geschikte partner voor het leggen of repareren van uw leidingen! Met een jarenlange expertise op dit vakgebied kunnen we u niet alleen daadkrachtig, maar ook snel van dienst zijn.

Verschillende leidingen leggen

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning zult u in vrijwel alle gevallen leidingen moeten leggen om uw nieuwe deel van elektriciteit, water en gas te voorzien. Dongemond Totaalbouw kan u een totaaloplossing bieden, waarbij wij uw persoonlijke wensen van een ruw plan tot een precieze uitvoering brengen. Zo heeft u tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden een goed overzicht, omdat u maar met een partij hoeft te communiceren, en worden alle werkzaamheden vlot achterelkaar uitgevoerd. U moet er toch niet aan denken, dat er tussen het leggen van de fundering en van de leidingen een hoop tijd onnodig verloren gaat!

Onderhoud aan leidingen

Wanneer u te maken heeft met problemen met uw leidingen, staat Dongemond Totaalbouw eveneens voor u klaar. Wij lopen uw leidingen na op eventuele lekken, scheurtjes en andere afwijkingen. Door onze ervaring in het leggen en repareren van leidingen kunnen we uw problemen snel verhelpen. Zo geniet u binnen no-time van uw elektriciteit, gas en water! Zeker in de winter komt schade vaak voor, bijvoorbeeld als gevolg van strenge vorst. Door de waterleiding van buitenkranen in de winter af te sluiten, voorkomt u dit.

Wilt u meer weten over het leggen of onderhouden van leidingen bij Dongemond Totaalbouw? Wij staan u graag persoonlijk te woord voor het beantwoorden van uw vragen en het geven van een vrijblijvend advies. U bereikt ons telefonisch of per mail via de kanalen op onze website.