Alarminstallatie

Jaarlijks vinden er enkele honderden inbraken plaats in Nederland, waarbij niet alleen ontzettend veel dierbare, waardevolle spullen worden gestolen, het kan ook gevaarlijke situaties met zich meebrengen. U moet er toch niet aan denken dat u of een van uw gezinsleden thuis is op het moment van een inbraak. Inbrekers zijn steeds onvoorspelbaarder in hun gedrag, waarbij ook agressie vaak niet vermeden wordt. Om uw woning en daarmee uzelf te beschermen tegen inbraak biedt Dongemond Totaalbouw beveiligingsmogelijkheden aan in de vorm van alarminstallaties. Het ene systeem is gecompliceerder dan het andere, waardoor we altijd een geschikte oplossing zullen vinden voor uw woning. Het ene huis is natuurlijk groter dan het andere, daarbij verschilt ook het aantal risicoplekken in woningen vaak sterk. Wij komen graag bij u langs voor het geven van een persoonlijk advies!

Beveiligingsmogelijkheden met alarminstallaties

Een goede alarminstallatie is opgebouwd uit meerdere componenten, die vanuit een centraal systeem geregeld worden. Handig, want zo hoeft u zich voor het in- en uitschakelen van de alarminstallatie maar tot een, handig bedieningspaneel te wenden. Hoewel u in veel bouwmarkten ook een alarminstallatie of verschillende soorten deurbeslag aan kunt schaffen, verschillen deze in kwaliteit sterk van de uitgebreide alarminstallaties die Dongemond Totaalbouw u te bieden heeft. Enerzijds kunnen wij u meer componenten bieden voor het alarmsysteem, anderzijds is de werking beter en is de kans op een haperend systeem daardoor veel kleiner.

Voordat we een alarminstallatie in uw woning kunnen komen installeren, voeren we een uitgebreide risicoanalyse van uw woning uit. Hierbij lopen we de risicovolle plekken langs om te kijken welk component het beste past, waarmee de kans op inbraak geminimaliseerd wordt. U kunt hierbij denken aan ramen op de beneden- en bovenverdieping, aan deuren naar uw huis of voorin uw woning, enzovoorts. Meer informatie nodig? Kijk op de website van Pluis alarminstallatie!

Op basis van onze risicoanalyse stellen we een op maat gemaakte alarminstallatie voor uw woning samen. Dit bestaat uit componenten als magneetcontacten, bewegingssensoren, elektronische camera’s, enzovoorts. Door het grote aanbod aan verschillende componenten, heeft u een ruime keuze! Wellicht vindt u een bewegingssensor in uw woonkamer niet passen bij het interieur, wat een magneetcontact bijvoorbeeld geschikter maakt. Een magneetcontact plaatst u tussen de deur en deurpost, waardoor deze niet zichtbaar is van afstand.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Dongemond Totaalbouw voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand? Wij staan u graag telefonisch of per mail te woord via de kanalen op onze website om al uw vragen te beantwoorden!