Project ontwikkeling

Een van de diensten die Dongemond Totaalbouw aanbiedt, is het uitzoeken van de haalbaarheid van uw persoonlijke wensen in de nieuw-, ver- of aanbouw van een woning of bedrijfspand en het maken van een plan voor de uitvoering hiervan. Een goede communicatie met u, flexibiliteit in de samenwerking en een zo gedetailleerd mogelijke weergave van het uiteindelijke resultaat, staan hierbij voorop. Zo weet u zeker dat het eindresultaat zal aansluiten bij uw verwachtingen en dat dit ook haalbaar is! Dongemond Totaalbouw voert echter niet alleen uw wensen uit, wij denken ook graag mee met nieuwe idee├źn of mogelijke verbeteringen aan uw huidige plannen. Wij zien het als onze taak om met passende oplossingen te komen, als uw plan (gedeeltelijk) niet haalbaar blijkt te zijn.

Plan van aanpak

Dongemond Totaalbouw werkt volgens een vaste procedure, waarbij we u allereerst uitnodigen om uw plannen door te spreken. Op basis van uw wensen proberen wij zo goed mogelijk te achterhalen of deze plannen uitvoerbaar zijn en hoe het eindresultaat eruit zal zien. Pas wanneer u volledig tevreden bent met dit eindresultaat, zullen wij van start gaan met het opstellen van een ontwikkelingsplan. Zo leggen we stap voor stap vast hoe we uw wensen gaan uitvoeren!

Aangezien Dongemond Totaalbouw een totaaloplossing aan kan bieden, zijn wij direct instaat om het ontwikkelingsplan voor uw wensen zelf uit te voeren. Dit heeft het grote voordeel dat wij al weten wat het plan is, waarmee miscommunicaties voortaan verleden tijd zijn!

Partners
Stratenmakersbedrijf: Stratenmakers-Gigant

Meer weten over de ontwikkeling van uw plannen? Wij staan u graag telefonisch of per mail te woord via de kanalen op onze website!