Gietvloeren

Een modern en strak interieur is momenteel erg populair in Nederlandse huishoudens, zeker in nieuwere woningen. Niet alleen qua meubels, maar ook qua vormgeving moet het er tiptop uitzien voor het oog! Wanneer u momenteel bezig bent met de nieuw-, aan- of verbouw van een woning en ook kiest voor een dergelijke vormgeving, zou een gietvloer wellicht niet misstaan. Deze vloeren zijn veel strakker dan bijvoorbeeld laminaat, parket of bijvoorbeeld zeil en passen goed bij de meeste interieurs. Gietvloeren zijn niet alleen geschikt voor uw woonkamer, maar passen tevens prima in keukens, slaapkamers en bijkeukens. Eventueel kunt u de gietvloer combineren met een kleed, om het iets minder strak te maken! In Dongemond Totaalbouw heeft u een geschikte partner voor het aanbrengen van een gietvloer in uw woning. Met onze jarenlange expertise op dit gebied kunnen we u vooraf op de juiste wijze adviseren en uw plannen direct tot werkelijkheid voor u maken!

Varianten gietvloeren

Gietvloeren worden in zeer uiteenlopende varianten aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een donkere kleur bij een licht interieur of dezelfde combinatie, maar dan andersom! Ook de kleur van laminaat wordt aangeboden als gietvloer, zodat de vloer wellicht iets minder strak wordt in haar uiterlijk, maar het moderne aan de gietvloer behouden blijft. Veel mensen combineren de gietvloer met een groot kleed, waarbij dit effect eveneens optreedt. De combinatie zorgt ervoor, dat juist het kleed en uw interieur de aandacht trekken en niet de vloer. Daarbij kan een kleed op gietvloeren zorgen voor een warme, gezellige sfeer in uw woning.

Gietvloeren aanbrengen

Dongemond Totaalbouw is een expert in het aanbrengen van gietvloeren in uw slaap-, woon- of bijvoorbeeld badkamer. Doordat wij al jaren actief zijn op dit gebied, weten we vloeren snel en vakkundig voor u aan te brengen! De gietvloeren worden over de onderlaag aangebracht, als een dikke toplaag. Nadat de gietvloer volledig gedroogd en gehard is, kunt u met een gerust hard uw interieur over de vloer schuiven zonder beschadigingen te zien.

Wilt u weten welke mogelijkheden Dongemond Totaalbouw u te bieden heeft op het gebied van gietvloeren? Wij staan u graag te woord via de kanalen op onze website!