Lichtdoorlatende rolgordijnen

RolgordijnenRolgordijnen worden vaak als functioneel, maar niet heel mooi beschouwd. Verduisterende rolgordijnen zie je vaak terug in slaapkamers, omdat het goed verduisterd en erg handig in gebruik is. Rolgordijnen kunnen ook erg mooi staan in een woonkamer of keuken, maar een verduisterende stof zorgt ervoor dat er geen licht meer binnenkomt. Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn ideaal, omdat er wel licht binnen komt, maar je wel privacy behoudt.

Lichtdoorlatende rolgordijnenstof

Lichtdoorlatende rolgordijnen worden ook wel semi-transparant genoemd, omdat ze niet helemaal transparant zijn. Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn van polyester en hebben een geweven stof die de inkijkt beperkt en het licht filtert. De rolgordijnen hebben als eigenschap dat het licht wel wordt doorgelaten, maar dat er niet zo naar binnen gekeken kan worden. Wel is het te zien dat er iemand thuis is. Zeker wanneer het donker is en de lampen binnen branden, zijn er vanaf buiten schimmen te zien, maar wat u bijvoorbeeld aanheeft en wat u precies doet, is niet te zien.

Populaire lichtdoorlatende rolgordijnen

RolgordijnenExpert.NL heeft een breed scala aan kleuren. De populairste kleuren zijn natuurlijke kleuren zoals wit, crème, beige, taupe, grijs en antraciet. Deze aardekleuren passen in vrijwel ieder interieur omdat de kleuren niet aanwezig zijn en veel rust uitstralen. Een tip om een ruimte één geheel te laten worden is om kleuren terug te laten komen. Dus bijvoorbeeld de kleur van het rolgordijn laten terugkomen in accessoires.

Tegenwoordig durven mensen meer risico te nemen op het gebied van kleur in huis en daarom zie je ook veel groene, blauwe en roze kleuren terug. Probeer je keuken eens op te vrolijken met een mooie felle kleur. Om de kleur en stof te beoordelen kun je bij RolgordijnenExpert.NL gratis kleurstalen aanvragen. Het is belangrijk om te kijken of de kleur past in je interieur en of de stof mooi is., de kwaliteit van de stoffen verschillen nogal eens per winkel. RolgordijnenExpert.NL heeft verschillende stoffen voor ieder budget!