Phillips HUE LED lampen

LED lampen zijn er in grote getale. Phillips HUE lampen maken het leven nog eenvoudiger. Met de LED lampen van HUE heeft u op elk gewenst moment het perfecte licht in huis. U kunt ze zelf eenvoudig bedienen, sterker nog u kunt de HUE lampen zo instellen dat ze in elke situatie het perfecte licht voor u creëren.

Synchroniseren met uw favoriete bezigheid

Er zijn veel apps ontwikkelt voor de Phillips HUE lampen. Zo kunt u de lampen synchroniseren met uw favoriete tv programma, uw favoriete game of met uw favoriete muziek. De HUE led lampen zorgen dan voor extra effecten waardoor u een nog fijnere beleving ervaart tijdens het beluisteren van uw muziek.

Altijd het gewenste licht

De HUE lampen kunt u ook bedienen wanneer u niet thuis bent. Hiermee bespaart u een hoop energie. U kunt de HUE lampen zelfs zo instellen dat ze automatisch dimmen of uitgaan wanneer u van huis weg gaat. U kunt er ook voor kiezen om ze programmatisch in te stellen. U kunt dan lichtschema’s instellen, op deze manier heeft u altijd het gewenste licht.

Natuurlijk licht

De HUE lampen brengen natuurlijk licht voort. Hierdoor krijgt u meer energie en kunt u zich beter concentreren wanneer u bijvoorbeeld een boek leest. Door de ruim 16 miljoen kleuren die een HUE lamp kan voortbrengen heeft u altijd natuurlijk licht in huis. Hierdoor zal u zich snel beter en energieker voelen.

Geen dimmers meer

Met Phillips HUE lampen heeft u geen dimmers meer in huis nodig. U kunt de lampen namelijk draadloos dimmen. Dit kunt u allemaal bedienen met de daarvoor ontwikkelde apps. Zo kunt  u er bijvoorbeeld voor kiezen om voor helder daglicht te kiezen of voor warm zonlicht.

Energie besparen

Doordat u alles eenvoudig in kan stellen naar al uw wensen, bespaart u een hoop energie. U kunt het systeem namelijk zo instellen dat er enkel licht gaat branden als u in de desbetreffende ruimte bent. Daarbij komt dat LED lampen van zichzelf al erg energiezuinig zijn. In vergelijking met spaarlampen en gloeilampen zijn LED lampen veel duurzamer. Bekijk daarom eens of de LED lampen van Phillips HUE wat voor uw woning zijn!