Fleur uw tuin op met een interessante bloem- of plantenbak

Met een bloembak kunt u naast een beetje kleur en een lekkere geur, ook stijl toevoegen aan uw tuin. Bloembakken en plantenbakken worden tegenwoordig in veel verschillende uitvoeringen gemaakt. Betonnen bakken zijn zwaar, rechthoekig en robuust waardoor ze perfect passen in moderne tuinen. Bakken van natuursteen hebben een authentieker uiterlijk en kunnen daarom prima worden geplaatst in tuinen met een klassiek design. En wilt u graag dicht bij de natuur blijven, dan kunt u voor een houten planten- of bloembak kiezen. Er is voldoende variatie en daardoor voor elke tuin een passende plantenbak.

Natuursteen

Bloembakken van natuursteen hebben als voordeel dat ze sterk en vorstbestendig zijn. Daardoor kunt u eigenlijk alle soorten planten in natuurstenen bloem- of plantenbakken kwijt. Natuursteen is erg in trek doordat het een natuurproduct is en dus geen bak hetzelfde is. Natuursteen is vaak wel iets prijziger dan ander materiaal, maar u kunt dan wel tientallen jaren van uw bloem- of plantenbak gebruik maken.

Beton

Bent u op zoek naar een stel grote bloembakken, dan kunt u beton overwegen. Dit is in allerlei kleuren verkrijgbaar en het grijs steekt interessant af tegen het groen van je planten en de felle kleuren van de bloemen. Daarnaast is beton sterk en duurzaam en kan het in allerlei vormen worden gegoten. Ontwerp uw eigen plantenbak van beton en koop iets unieks.

Hout

Houten bloem- of plantenbakken zijn vooral mooi in natuurlijke tuinen die niet al te strak zijn vormgegeven. Dit natuurlijke materiaal is vorstbestendig en behandeld, zodat het tegen vocht en vorst bestendig is. Houten bakken zijn te krijgen in verscheidene uitvoeringen en u kunt hier verscheidene soorten bloemen en planten in kwijt. Fleur uw tuin op met een bloem- of plantenbak van natuursteen, beton of hout en creƫer een unieke plek vol kleur en rust.