Elektrische vloerverwarming informatie

Een veel gehoorde kreet is dat elektrische vloerverwarming in uw woning duur zou zijn. Duurder dan centrale vloerverwarming op gas. Wie echter kiest voor elektrische vloerverwarming in de badkamer van Quality Heating weet zich gegarandeerd van een forse besparing ten op zichtte van vloerverwarming op gas. Dankzij jaren lang onderzoek en ontwikkeling heeft Quality Heating een systeem ontwikkeld wat een voordelige elektrische vloerverwarming in de badkamer voor iedereen mogelijk maakt!

De door Quality Heating zelf ontwikkelde systemen, speciaal voor in de badkamer, hebben het vermogen te zorgen voor een snelle en comfortabele opwarming. Het systeem wat bestaat uit een speciale gaasmat en warmtedraden van slechts 3 millimeter zorgt er daarnaast voor dat uw tegels nooit te warm aanvoelen. Bovendien bent u bij Quality Heating altijd verzekerd van de beste prijs / kwaliteit verhouding.
Quality Heating installeert graag uw elektrische vloerverwarming in de badkamer

Meer informatie over elektrische vloerverwarming?

Het is gebruikelijk om voor vloerverwarming te gaan in uw badkamer, er worden niet veel badkamers verkocht zonder vloerverwarming. Hoe fijn zal het zijn als uw badkamer een behaagelijke temperatuur heeft u stapt uit de douch en voelt de heerlijke warmte aan. Vloerverwarming in de badkamer brengt niet veel kosten met zich mee, sterker nog het is energiebesparender dan radiatoren in uw badkamer en u bespaart ook nog is ruimte. In veel nieuwbouwwoningen is het standaard dat er vloerverwarming wordt geinstalleerd, de vloerverwarming wordt geinstalleerd en kan direct betegeld worden door een tegelzetter. Wanneer u de keuze maakt om de badkamer te gaan vernieuwen en je wilt alle tegels gaan verwijderen dan kunt u ook meteen denken aan vloerverwarming. Je bent dan toch al aan het verbouwen. Bij Quality Heating heeft u al een complete electrische vloerverwarming set in uw badkamer vanaf 159,95 inclusief thermostaat.

U geniet van een energiezuinige product met levenslange garantie op de elektrotechnische werking en op de thermostaat krijgt u 3 jaar garantie.

Elektrisch beter dan op watergedragen

Quality Heating staat niet alleen garant voor de meest innovatieve systemen als het gaat om elektrische vloerverwarming in de badkamer maar beschikt daarnaast ook nog eens over zeer professionele installateurs die de elektrische vloerverwarming in de badkamer graag bij u komen installeren. Of het in dit geval nou gaat om elektrische vloerverwarming in uw badkamer, keuken of woonboot, het realiseren van uw wensen is ons grote doel.

Wilt u ook profiteren van elektrische vloerverwarmingmatten van Quality Heating in uw badkamer en bent u bijvoorbeeld benieuwd na de talloze mogelijkheden? Onze warmteadviseurs helpen en informeren u graag. Mail of bel gerust eens voor een afspraak.