Houthandel Amsterdam

Bij houthandel Amsterdam zijn ze gespecialiseerd in het verwerken en tevens bewerken van hout. Het hele procent kan van boomstam top het uiteindelijke product intern worden uitgevoerd. In het bedrijf worden onder meer tropisch hardhout en verschillende soorten eiken hout verwerkt tot eindproducten.

Maat
Uiteraard hebben wij de mogelijkheid om producten precies op maat te leveren. Dit geeft particulieren de mogelijkheid om een order bij ons te plaatsen. Wij zullen met alle zorg en passie de producten in de juiste staat van gereedheid brengen. Naast op maat gemaakt materiaal hebben wij ook alle gangbare standaard maten, zodat deze meteen besteld kunnen worden.

Bewerking
Naast het afwerken op de juiste maat, hebben wij ook de mogelijkheden en de kennis het hout een stijl mee te geven die voor een klant gewenst is. Hierdoor heb je de mogelijkheid om het hout een bepaalde geschaafde afwerking te geven, waardoor je meteen een nostalgisch gevoel mee geeft.

De geur van hout
Hout heeft nog steeds zijn kracht behouden als sfeervol en landelijk materiaal. Je ziet vaak dat houten gebouwen geassocieerd worden met vakantie en een bosrijke omgeving. Waarom zou je dat gevoel dan niet dichter bij huis halen? Je moet je maar eens inbeelden wat een extra sfeer een elan alleen al een simpele veranda aan een woning kan geven. Uiteraard kan houthandel Amsterdam er voor zorgen dat alle onderdelen precies de maat, vorm en uitstraling hebben die het beste pasten bij jou woning en persoonlijke smaak.

Duurzaam
Hout is tegenwoordig ook een erg duurzaam product. Door een goede afwerking en bewerking met verschillende stoffen en materialen kun je er van uit gaan dat je houten producten ook in lengte van jaren mooi blijven. Houten producten zijn echt niet meer zo verweer gevoelig en hebben veel minder onderhoud nodig om op lange termijn ook nog mooi te blijven. Al met al geven houten producten je dat warme gevoel dat je graag wil hebben.