Alles over gietvloer

Alles over gietvloeren ontdekken? Ook dan bent u op onze website aan het juiste adres. Voorheen werden deze stevige vloeren nog voornamelijk in het bedrijfsleven toegepast. Door de uitgebreide mogelijkheden zijn er ook steeds meer mensen die overstappen, dit resulteert in een lagere prijs waar u vervolgens weer van kunt profiteren.

De opkomst van gietvloeren

Een paar jaar geleden hoorden we nog helemaal niet zo veel over gietvloeren maar dat betekent natuurlijk niet dat dit een compleet nieuwe soort is. Voorheen waren de epoxy vloeren vooral te vinden in bedrijfspanden, denk aan magazijnen en aan werkvloeren bijvoorbeeld. Een gietvloer is helemaal vloeistofdicht en dat is natuurlijk een groot voordeel voor veel bedrijven. Voor consumenten heeft dit niet zo veel meerwaarde maar gelukkig zijn er nog meer voordelen.

De voordelen

De lange levensduur is het eerste wat in gedachte komt. Als er een slechte ervaring is met andere types wordt de gietvloer dan ook al snel in overweging genomen. Daarnaast is het onderhoud ook nog eens zeer eenvoudig, dit zult u ondervinden als u de vloer in huis haalt!

Zelf doen of een specialist

Wanneer u voor een gegoten vloer kiest heeft u ook de mogelijkheid om veel dingen zelf te doen. Denk hierbij aan het voorbereiden van de ondergrond. Het daadwerkelijke aanbrengen van de epoyxhars kunt u ook zelf doen. De materialen kunt u in huis halen via een specialist zoals Gietvloer Brugge, één van de weinige webshops waar u terecht kunt om de materialen te kopen waarmee u zelf een hoge kwaliteit vloer kunt aanbrengen.